Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریم‌پور به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و گفت: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم رسمی کشور ثبت شود.

«احسان کریم‌پور» در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اندیمشک، با اشاره به بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر سال ۱۳۶۵ اظهار کرد: در این روز ۵۴ هواپیمای جنگنده رژیم بعث به صورت اسکادرانی یک ساعت و ۴۵ دقیقه اندیمشک را مورد حمله هوایی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک افزود: این بمباران با توجه به وجود راه‌های مواصلاتی، وجود پایگاه چهارم شکاری از سایت‌های مستقر در اطراف، وجود بیش از ۲۱ پادگان در اطراف اندیمشک و حضور رزمندگان در این پادگان‌ها و همچنین با هدف قطع ارتباط دروازه ورودی کربلای خوزستان با مرکز کشور انجام شد.

 

وی اذعان کرد: در بمباران هوایی و حمله وحشیانه روز چهارم آذر اندیمشک، بیش از ۳۰۰ نفر شهید و ۷۰۰ نفر مجروح شدند که در طول دوران دفاع مقدس نایاب بود و به عنوان طولانی‌ترین بمباران هوایی بعد از جنگ جهانی دوم از آن نامبرده می‌شود.

 

کریم‌پور تصریح کرد: پس از این حادثه مردم غیرتمند و ولایتمدار اندیمشک به خیابان آمدند و شعار جنگ جنگ تا پیروزی، رفع فتنه و مرگ بر آمریکا را سر دادند و این یک حماسه بزرگی بود که در طول هشت سال دفاع مقدس در هیچ نقطه‌ای از کشور ایجاد نشد.

 

وی در پایان به اهمیت حفظ ارزش‌های دوران دفاع مقدس و نقش، مقاومت و رشادت‌های مردم اندیمشک در این دوران به ویژه روز چهارم آذرماه سال ۱۳۶۵ پرداخت و خاطر نشان کرد: انتظار می‌رود حادثه بمباران هوایی اندیمشک در روز چهارم آذر با همت مسئولان در تقویم جمهوری اسلامی ایران ثبت شود.

 

پایان پیام/661

منبع: شبستان

کلیدواژه: بمباران هوایی اندیمشک فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اندیمشک ۴ آذر اندیمشک هشت سال جنگ تحمیلی تقویم رسمی بمباران هوایی اندیمشک روز چهارم آذر دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۸۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دفاع مقدس برای مجموعه انتظامی پایان نیافته است و امروز همکاران ما در جنگ نرم با دشمن، آماده جانفشانی هستند و در خط مقدم قرار دارند.

به گزارش مشرق، سردار احمدرضا رادان در جلسه شورای عالی حفظ ارزش‌های انتظامی و دفاع مقدس با تاکید بر ادبیات سازی در این حوزه، افزود: برای این دوران که همکاران ما برای مقابله با جنگ نرم دشمن در میدان هستند و از طرق مختلف مورد هجمه قرار می‌گیرند و طعنه می‌خورند، باید نامی برازنده برگزید؛ (پیشگامان جنگ نرم و دوران دفاع جنگ نرم) و این نام را برای آنان و دیگران تبیین کرد.

فرمانده کل انتظامی خاطر نشان کرد: در این روزها تعدادی از همکاران ما در جنگ نرم دشمن آسیب می‌بینند و طعنه می‌خورند و باید با تعریف یک شاخص از مجروحان و شهدای این جنگ نیز همانند دیگر مجروحان و شهدایی که در دیگر ماموریت‌ها تقدیم می‌کنیم، قدردانی کنیم و این عزیزان نیز نباید از چشم مردم مخفی و جهاد آنان مغفول بماند و عزیزان در این راه باید به اقدامات خود افتخار کنند.

سردار رادان با تاکید بر لزوم بازدید دانش آموزان و دانشجویان از مناطق مختلف عملیاتی و یادمان شهدایی که در استان‌های مختلف وجود دارد، اظهار داشت: باید سهم بخش‌های مختلف مجموعه انتظامی در این میان مشخص شود و از ظرفیت‌های مختلف برای تسهیل و برنامه‌ریزی برای هرچه مناسب‌تر این برنامه‌ها اقدام شود.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور با تاکید بر تهیه یک نرم افزار خاص برای معرفی یادمان‌های شهدا در استان‌های مختلف برای مردم اظهار داشت: باغ موزه دفاع مقدس ظرفیت‌های بسیار بالایی برای معرفی دوران دفاع مقدس به نسل جوان دارد که تاکید می‌کنم باید در سال ۱۴۰۳ تعداد زیادی از همکاران در این موزه برای بازدید و آشنایی با دوران دفاع مقدس و آشنایی با نقش انتظامی اعزام شوند.

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: باید در کلانتری‌های ما شهدای محله آن بخش به عنوان نماد و یادمان تعریف شود و خلاصه‌ای از زندگینامه آنان در کلانتری‌ها در معرض دید همگان باشد و مراجعان از خصوصیات اخلاقی و خانوادگی آنها آشنا شوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تارتار: تشنه برد هستیم و برای رتبه چهارم تلاش می‌کنیم
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • برخورد با مدیران مقصر در آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته ای سه ونیم حادثه رسید
  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • سهم سوانح ریلی در کشور به هفته‌ای سه ونیم حادثه رسید
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • تلاش مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • خدمت مسئولان به مردم باید به‌دور از تبعیض باشد